Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

rouwbericht

Yvonne VEYS

º 28.03.1934 - † 13.04.2024

WAREGEM

echtgenote van Paul Bulckaert († 2023)

De uitvaartdienst vindt plaats
in aula "Vanhoutteghem Funerals" in Waregem
op vrijdag 19 april 2024 om 10.30 uur.

Na de crematie zal Yvonne rusten bij Paul
in het urnenveld op de stadsbegraafplaats
De Barakke in Waregem (perk 1006).

Laatste groet mogelijk in het uitvaartcentrum op:
dinsdag, woensdag en donderdag
van 15u tot 17u.

Laat hier uw rouwbetuiging na

Rouwbetuigingen

Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van jullie geliefde moeder,grootmoeder.Zij was zo een dankbaar persoon,laat vooral de vele mooie herrinneringen jullie bijblijven en veel sterkte geven in deze moeilijke periode.Laat het een troost zijn dat zij nu terug bij haar geliefde Paul is. Anni (meers3)
Anni Ghyselinck op 02.05.2024
Innige deelneming bij verlies van jullie geliefde moeder en schoonmoeder, oma... Veel sterkte Jo impe -calant marie-jeanne
Marie jeanne Calant op 28.04.2024
Onze oprechte deelneming aan de ganse familie. Veel sterkte in deze moeilijke periode. Martine Calant en Paul Demeyere
Paul Demeyere op 19.04.2024
Beste Marleen, Willy en kinderen, Aanvaard langs deze weg onze blijken van oprechte deelneming bij het overlijden van moeder, zo kort na het afscheid van vader. Het moge een troost zijn dat jullie ouders zo lang hebben mogen samenzijn en nu, over de dood heen, elkaar weer ontmoeten. Bewaar de mooie herinneringen aan beiden, ze zullen tranen van vandaag omzetten in dankbare familiemomenten in komende tijden. Tony en Martine maar ook namens het wijkbestuur van de Bilkhage.
Tony Van Den Hende op 19.04.2024
Onze oprechte deelneming bij het verlies van jullie mama, vrij snel na jullie papa. Wij bewaren de herinnering van heel lieve mensen.
VEERLE DECORTE op 18.04.2024
Innige deelneming bij het overlijden van jullie moeder.
Nico en Nadine Vandeputte - De Volder op 18.04.2024
Mijn oprechte deelneming bij het heengaan van Yvonne, zo kort na Paul. Ik bewaar de beste herinneringen aan jullie ma en oma.
Joan Van Weehaeghe op 18.04.2024
Afscheid nemen bestaat niet . Het liedje waarin deze zin wordt gezongen is bij vrijwel iedereen gekend. Toch komt het voor dat we gedwongen afscheid moeten nemen. Het is het moeilijkste in het leven dat er is en het went nooit. Ons hart huilt met het jouwe nu ook je mama is overleden. We weten hoe diep de pijn gaat , zeker na het verlies van je pa kort geleden. Maar sterker dan het verlies zijn de mooie herinneringen die jullie met zijn allen hebben opgebouwd. Misschien vinden jullie troost in het idee dat ze nu weer herenigd zijn en samen verder kunnen gaan als beschermengels voor jou en je familie. Het is moeilijk de juiste woorden te vinden , maar weet dat we met onze gedachten bij jullie zijn. Veel sterkte .
Geert Verbauwhede op 18.04.2024
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie moeder Yvonne, oma, ... Veel sterkte, troost en moed bij het verwerken van dit grote verdriet om verlies van jullie dierbare. Moge de mooie herinneringen aan haar de pijn voor dit gemis verzachten. Team nachtdienst Wzc de Meers
Koen Deruddere op 18.04.2024
Mijn oprechte deelneming. Veel sterkte toegewenst aan de hele familie. Marc Vercruysse (Raadslid stad Waregem).
Marc Vercruysse op 17.04.2024
Innige deelneming bij het overlijden van Yvonne Sylvie (mobiele equipe en vroeger meers 3)
Sylvie Putman op 17.04.2024
Aan Katrien en familie. Mijn oprechte medeleven in deze droevige dagen. Mijn gedachten zijn bij jullie. Heel veel moed en sterkte . Claudine Van de Voorde
Claudine Van de Voorde op 17.04.2024
Beste Marleen , Katrien en familie Opnieuw in korte tijd moeten jullie afscheid van iemand die jullie zeer dierbaar is. Hopelijk mag mama papa snel terug weder ontmoeten. Ze zullen steeds dankbaar blijven om de warmte en liefde waarmee jullie ze omringd hebben. Enkel mooie herinneringen om te koesteren en te bewaren. Ook mama was een hele lieve dame steeds dankbaar om alles wat je voor haar deed. Warme groeten tom ( meers3)
Tom Verschatse op 16.04.2024
Mijn oprechte medeleven bij dit droeve afscheid. Fieuw Jacqueline -Vandeputte Marc.
Jacqueline Fieuw op 16.04.2024
Innige deelneming en veel sterkte in deze moeilijke tijden koester de mooie momenten. Jozef en Marleen vroeger buurmeisje
Jozef en Marleen Devogelaere calant op 16.04.2024
Oprechte deelneming bij het verlies van jullie moeder, grootmoeder, overgrootmoeder. Veel sterkte in deze droevige tijd.
Carine. Kim Demey op 16.04.2024
Gecondoleerd met het overlijden van uw geliefde Yvonne. Samen met jullie bewaar ik goede herinneringen als ex buren. Mogen ze een steun betekenen bij ditharde afscheid. Paul (Georgin +)
Paul Deconinck op 16.04.2024
Aan de familie Via deze weg wensen we onze innige deelneming te betuigen bij het heengaan van Yvonne Jean Marie plasman en Nelly Smekens
Jean Marie Plasman op 15.04.2024
Onze innige deelneming bij het verlies van jullie moeder, grootmoeder en overgrootmoeder en familie. Veel sterkte aan jullie allen bij dit zeer droevig gebeuren. Willy en Nicole De Gloire - Neyt
Willy en Nicole De Gloire - Neyt op 15.04.2024
Veel sterkte aan familie en vrienden. Koester de talrijke herinneringen aan Yvonne - Cindy Vanhoutte
Cindy Vanhoutte op 15.04.2024
Mijn echtgenote en ikzelf bieden de achtbare familie onze oprechte deelneming aan.
Raf De Cabooter - ereschepen stad Waregem op 14.04.2024
Met oprechte deelneming in de rouw Carine Drsmet
Carine Desmet op 13.04.2024
Aan de ganse familie. Mijn oprechte deelneming & veel sterkte Om heengaan van Yvonne. Een heel lieve en dankbare vrouw, waarmee ik plezier mee beleefde. Laat het een troost zijn in julli verdriet dat julli (groot)ouders nu terug samen zijn! Arne devos (Poetsman meers3)
Arne devos op 13.04.2024