Aangepaste dienstverlening COVID-19

Naar aanleiding van de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad en de federatie van de Belgische begrafenisondernemers gelden volgende maatregelen vanaf 8 maart 2021:

  • De afscheidsdiensten in onze aula of in een kerk hebben plaats in beperkte kring met maximum 50 aanwezigen. In de aula is er mogelijkheid tot livestreaming en opname van de plechtigheid. Bij het condoleren na de dienst zijn handen schudden en fysiek contact verboden. Omhelzingen en handdrukken worden vervangen door een vriendelijk oogcontact of een kleine buiging. Het dragen van een mondmasker is verplicht.
    Het gedachtenisprentje ontvangt u bij het verlaten van de aula of kerk.
  • De begroeting in het uitvaartcentrum (indien geen overlijden t.g.v. Covid-19) is mogelijk op weekdagen tussen 15u en 17u (niet op zaterdag en zondag) en maximum 3 personen tegelijkertijd in de rouwkamer. Het dragen van een mondmasker is verplicht.
    Het gebruik van rouwregisters is niet toegelaten.
    Uw rouwbetuiging overmaken kan via onze website of kan per post toegestuurd worden naar het rouwadres indien de overledene niet gepubliceerd staat op de website.
  • De voorbereidende familiegesprekken in het uitvaartcentrum of ten huize worden beperkt tot maximum 5 personen. Het dragen van een mondmasker is verplicht.
  • Koffietafels/rouwmaaltijden zijn niet toegelaten.

Ter bescherming van ons allen danken wij u voor uw begrip en burgerzin.

Jelle, Sharrissa
en het team van Vanhoutteghem Funerals